Извънредно изявление срещу Кирил Петков направи Слави Трифонов Френското предложение за

...
Извънредно изявление срещу Кирил Петков направи Слави Трифонов Френското предложение за
Коментари Харесай

Трифонов с извънредно изявление срещу Кирил Петков

Извънредно изказване против Кирил Петков направи Слави Трифонов

 

„ Френското предложение за пускане на договарянията на Северна Македония за участие в Европейския съюз към този момент е реалност и то изтече в медиите. От него абсолютно излиза наяве, че Кирил Петков е водил друга външна политика, друга от политиката на външно министерство ”. Това сподели в особено видеообръщение водачът на „ ИТН ” Слави Трифонов. По думите му повода той да научава за договарянията от формалните документи, е, че министърът на външните работи е от квотата на Има Такъв Народ, предава nova.bg.

„ Истината е, че в Северна Македония няма българско малцинство, а има българи ”, безапелационен беше Трифонов. Той назова политиката, която Кирил Петков води, „ двойствена ”.

Лидерът на Има Такъв Народ назова обвиняванията в корупция и връзки с мафията, които отделилите се депутати от партията насочиха към него, „ малоумни внушения ” и „ нелепи и неуместни пояснения за некадърността и националното изменничество на Кирил Петков ”.

Другата седмица „ ИТН ” ще изрази позицията си в Народното събрание посредством своите депутати, колкото и да са те, разгласи водачът на партията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР